Schermafbeelding 2020-08-07 om 13.19.34.

Herbeleef de geschiedenis

Via onze belevingsapp kunnen bezoekers de stad Tongeren ontdekken en haar geschiedenis ter plekke ook beleven. We dompelen u onder in de rijke geschiedenis van de eerste stad tijdens onze Augmented Reality wandelingen waar u Tongeren zal kunnen zien door de ogen van een bewoner uit de Romeinse en middeleeuwse tijd.

Alles in 1 handige app! 

Met 1 simpele klik krijgen bezoekers toegang tot het platform. De app is gratis voor gebruikers. Zij kunnen hun eigen stadsbezoek vorm geven met de app als hun ultieme stadsgids die ze steeds op zak hebben. 

Musea

Via het Heliosplatform is het ook zeer eenvoudig om een leuk museum te zoeken. Bekijk de verschillende opties op de app, boek een ticket en start uw bezoek! Alle nuttige info en audioguide tours vind je hier ook terug. 

Horeca 

Via de app zal u aan de hand van uw locatie ook kunnen zien welke eet- en drankgelegenheden er in de buurt zijn. Deze kan u dan ook aan uw bestaande wandeling toevoegen of direct opzoeken.

Makkelijk in gebruik

Op elk toestel

Kom meer te weten over de verschillende locaties en historische sites aan de hand van de informatieve audioguide. Onze levensechte modellen zorgen ervoor dat je de geschiedenis kan herbeleven

© 2020 by Helios Technologies.

  • Facebook
  • Linkedin
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now